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(1) Attached so it is not easily remov-
able.

(2) Secured to a part of the container
that can be easily viewed when the can
is in use, not on the bottom of the con-
tainer.

(3) Written in English.

(c) The label must include:

(1) The heading “EMISSION CON-
TROL INFORMATION".

(2) Your full corporate name, trade-
mark and warranty contact informa-
tion.

(3) A standardized identifier such as
EPA’s standardized designation for the
emission families, the model number,
or the part number.

(4) This statement: <“THIS CON-
TAINER COMPLIES WITH U.S. EPA
EMISSION REGULATIONS FOR

PORTABLE FUEL CONTAINERS (40
CFR Part 59).”.

(6) This statement: “THE EMIS-
SIONS WARRANTY IS VALID FOR A
MINIMUM OF ONE YEAR FROM
DATE OF PURCHASE.”.

(d) You may add information to the
emission control information label to
identify other emission standards that
the container meets or does not meet
(such as California standards). You
may also add other information to en-
sure that the portable fuel container
will be properly maintained and used.

(e) You may request that we approve
modified labeling requirements in this
subpart F if you show that it is nec-
essary or appropriate. We will approve
your request if your alternate label is
consistent with the requirements of
this subpart.

(f) You may identify the name and
trademark of another company instead
of their own on your emission control
information label, subject to the fol-
lowing provisions:

(1) You must have a contractual
agreement with the other company
that obligates that company to take
the following steps:

(i) Meet the emission warranty re-
quirements that apply under §59.612.
This may involve a separate agreement
involving reimbursement of warranty-
related expenses.

(ii) Report all warranty-related infor-
mation to the certificate holder.

(2) In your application for certifi-
cation, identify the company whose

§59.622

trademark you will use and describe
the arrangements you have made to
meet your requirements under this sec-
tion.

(3) You remain responsible for meet-
ing all the requirements of this sub-
part.

CERTIFYING EMISSION FAMILIES

§59.621 Who may apply for a certifi-
cate of conformity?

A certificate of conformity may be
issued only to the manufacturer that
completes the construction of the port-
able fuel container. In unusual cir-
cumstances, upon a petition by a man-
ufacturer, we may allow another manu-
facturer of the container to hold the
certificate of conformity. However, in
order to hold the certificate, the manu-
facturer must demonstrate day-to-day
ability to ensure that containers pro-
duced under the certificate will comply
with the requirements of this subpart.

§59.622 What are the general require-
ments for obtaining a certificate of
conformity and producing portable
fuel containers under it?

(a) You must send us a separate ap-
plication for a certificate of con-
formity for each emission family. A
certificate of conformity for containers
is valid from the indicated effective
date until the end of the production pe-
riod for which it is issued. We may re-
quire new certification prior to the end
of the production period if we finds
that containers are not meeting the
standards in use during their useful
life.

(b) The application must be written
in English and contain all the informa-
tion required by this subpart and must
not include false or incomplete state-
ments or information (see §§59.607 and
59.629).

(c) We may ask you to include less
information than we specify in this
subpart, as long as you maintain all
the information required by §59.628.

(d) You must use good engineering
judgment for all decisions related to
your application (see §59.603).

(e) An authorized representative of
your company must approve and sign
the application.
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